Manyetik Enerji Kullanarak Sağlık Taraması

Panoramik test hangi hastalıkların tanısında kullanılır?Manyetik enerji kullanarak sağlık taraması yapmak beslenme programında izlenecek yolu daha netleştirmektedir. Olası bir sağlık sorunun önceden belirleyebilmek ve hastayı ilgili hekime yönlendirebillmek büyük bir konfor sağlıyor.

Panoramik olarak önemli sağlık değerlerini görebilmenizi kolaylaştır. Mevcut durumda yapılacak kan tahlilleri ile belirlenemeyecek problemleri önceden bilerek önlem almamızı sağlıyor. genel beslenme ve yaşam tarzı önerileri sunuyor. Hiç farkında bile olmadığınız bir sağlık sorunun belirleyerek önlem almanızı sağlıyor.Manyetik Enerji Kullanarak Sağlık Taraması sonuçları tam olarak değerlendirildiğinde yaşam kalitesini artırmada muhteşem bir yol haritası çiziyor. Özellikle alerji durumlarında nokta atış tespitler sunuyor. Hiç aklınıza gelmeyecek bir maddeye alerjiniz olduğunu gösterdiğinde şaşkınlık içinde kalabiliyorsunuz. testin en önemli özelliği bir dakikada size tüm sağlık tablonuzu gösterebilmesi ve uzmanda tüm detayları göz önüne serebilmesidir.

Manyetik Enerji Kullanarak Sağlık Taraması

Panoramik sağlık taraması

Kişilerin sağlık durumu hakkında 30’un üzerinde parametreye bakarak nokta atışyapılmasını ve ilgili sağlık sorununa odaklanmayı sağlar. Kuantum teknolojisi ile manyetik alandaki enerjiyi birleştirerek 1 dakika içinde ölçüm gerçekleşir. Hücre ve organların yaydığı manyetik dalgalar var. Panoramik sağlık taraması bu manyetik dalgaların ölçüm ve değerlendirmesini sağlar.

Bu yöntem hastanın sağlık durumu ile ilgili çarpıcı ipuçları verir. Erken tanı yapma olanağı sunar. Klinik tanı yerini tutmaz. Çıkan sonuçlara göre gerekli kan ve idrar tahlilleri ile beraber hasta konu ilgili uzman hekime yönlendirilir.
Panormik sağlık taraması tıbbi tedavideki her parametre için yol gösterecek ipuçları sunar. Düzenli olarak yapılan ölçümlerle tıbbi tedavide izlenen yol, kat edilen başarı daha net anlaşılır. Ölçümler kalp, gastrointestinal sistem, karaciğer, böbrek, pankreas, kemikler, göz, deri ve da bir çok organ ile ilgili aydınlatıcı bilgiler sunar.

Manyetik Enerji Kullanarak Sağlık Taraması ile çıkan sonuçlar düzgün bir şekilde takip edildiğinde bir ayda belirgin değişiklikleri görebiliyorsunuz. İlk tarama sonuçları değerlendirilip uygun beslenme planı ve yaşam tarzı değişikliği ile ikinci tarama sonucunu değiştirebiliyorsunuz. Panoramik sağlık taramasının gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra 6 ayda bir tekrarlanması sağlık kontrolleri ve takibi açısından çok önemli.
Bu bilgiler doğrultusunda hastanın ilgili uzman hekim tarafından takibi sağlanırken beraberinde tıbbi beslenme tedavisi ile sağlık durumundaki iyileşme ve takip yapılır.